Altfel de cărţi, pentru altfel de viaţă!
book6

Renegarea Zeilor

28,00 lei inclusiv TVA

Akhenaton — reformatorul religiei egiptene

  • Autor: Dmitri Merejkovski
  • Număr pagini: 256
  • Format: 14x20 cm
  • Alte detalii: Ilustrată cu frontispicii şi viniete alb-negru.

Stoc epuizat

Descriere produs

Akhenaton reformatorul

(vol. II din Trilogia Egipteană)

Fascinantul Akhenaton, faraonul reformator care a introdus prima religie monoteistă oficială, este un model de evoluţie spirituală. Asumându-şi faptul că nimeni din jur nu-i înţelege demersul, foloseşte pârghiile puterii la care are acces de pe tronul Egiptului antic, pentru a scoate ţara din ignoranţă şi idolatrie şi a-i ajuta pe cei pregătiţi să facă saltul spre o conştiinţă superioară.

Dar provocările politice şi militare ale vremii, alături de revolta curtenilor şi a săracilor, îi fac aproape imposibilă ambiţioasa sarcină.

Venită din Creta, preoteasa Dio, eterna fecioară, stârneşte pasiuni şi controverse şi descoperă, alături de cititori, tot acest ghem de intrigi, aspiraţii, neputinţe, revelaţii şi trădări.

Combinând inocenţa cu profunzimea trăirilor şi amplitudinea cunoştinţelor, ea devine personajul-cheie care îl sprijină pe faraon în realizarea planurilor sale de reformare a relaţiei dintre om şi Dumnezeu.

Bogăţia detaliilor istorice este egalată doar de ritmul rapid al acţiunii şi răsturnările de situaţie, ce fac din acest roman o ocazie de autentică deschidere spirituală.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adauga o recenzie pentru “Renegarea Zeilor”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *