Skip to content Skip to footer

Vrei să anulezi comanda?

Iată, pas cu pas, modul în care poți renunța la o comandă pe care ai lansat-o deja.

Atunci când te răzgândești în legătură cu o comandă plasată pe EdituraSapte.ro poți: 
 • să ne anunți cât mai rapid prin site, email sau telefonic, sau 
 • să nu achiți valoarea coletului expediat cu ramburs, curierului sau EasyBoxului care îți livrează comanda, sau
 • să ne returnezi coletul, cu produsele sigilate și neutilizate, în termenul legal de 14 zile calendaristice de la data plasării comenzii. 
Ne anunți imediat

Comenzile plasate pe site-ul EdituraSapte.ro sunt procesate de noi în termen de 1 – 12 ore, fiind ridicate de către curieri în:

 • maxim 24 de ore, în timpul săptămânii,
 • maxim 72 de ore, pentru comenzile plasate vineri după-amiază sau sâmbăta.

Dacă ne anunți înainte de preluarea coletului de către curier, putem anula comanda de expediere și îți vom mulțumi, deoarece nu mai pierdem banii plătiți pentru a trimite și apoi a primi înapoi coletul (2 x taxa de transport afișată pe site).

În acest scop, poți:

 • să accesezi pagina de Contact, pentru a ne trimite un mesaj în care indici numărul comenzii,
 • să trimiți un email, la contact@editurasapte.ro, în care doar ne informezi despre dorința ta de a anula comanda și ne indici numărul comenzii,
 • să ne trimiți un SMS sau să ne telefonezi la 0788294801, prin care să ne informezi despre dorința ta de a anula comanda și ne indici numărul comenzii.

Indiferent de canalul de coimunicare ales, cu cât acționezi mai repede, cu atât sunt mai multe șanse să putem opri expedierea coletului, deci să-ți mulțumim pentru că ne-ai informat la timp.

Dacă mesajul tău sosește după preluarea coletului de către curier, nu mai putem opri livrarea lui, astfel că îți rămân la dispoziție celelalte două opțiuni de anulare a comenzii.

Nu achiți rambursul

Indiferent dacă optezi pentru livrarea coletului direct la tine acasă ori îl ridici de la un EasyBox, poți anula comanda refuzând preluarea pachetului.

În cazul livrării la adresa indicată de tine, curierul îți va solicita plata înainte de a-ți înmâna coletul.

Poți refuza achitarea acestei sume și, astfel, anulezi comanda.

Simultan, însă, încalci convenția stabilită între noi prin Termenii și condițiile acestui site, iar nouă ne produci o pierdere egală cu 2 x tariful de livrare afișat pe site.

În cazul ai optat pentru ridicarea coletului de la coletul de la EasyBox, pur și simplu poți să nu te duci să-l ridici, iar după 36 de ore el ne va fi returnat. Și, procedând astfel, îți anulezi comanda.

Simultan, însă, încalci convenția stabilită între noi prin Termenii și condițiile acestui site, iar nouă ne produci o pierdere egală cu 2 x tariful de livrare afișat pe site.

Înțelegem și respectăm faptul că pot apare diferite motive pentru care poți lua o astfel de decizie, dar, la rândul tău, este important să înțelegi că răzgândirea ta implică costuri semnificative pentru noi.

De aceea, dacă acest lucru se produce în mod repetat, în conformitate cu Termenii și condițiile acestui site, vom trece datele tale pe Lista Neagră a persoanelor care nu vor mai putea comanda produse de pe site-ul nostru.

 

Returnezi un colet

În fine, OUG Nr. 14/2018 îți dă dreptul ca în termen de 14 zile de la plasarea comenzii să o returnezi, cu condiția ca produsele să fie în perfectă stare, fără urme de utilizare (în cazul cărților urme de citire a lor).

De aceea, dacă ceea ce îți dorești este să anulezi comanda, te sfătuim:

 • să nu deschizi coletul,
 • să completezi Formularul de retur accesibil aici,
 • să urmezi pașii pe care ți-i vom indica pentru a preda curierului sau la EasyBox coletl cu comanda pe care vrei să o returnezi.

Va trebui să achiți costul returnării coletului, la fel cum noi vom suporta costul transportului lui către tine.

Dacă astfel de anulări se produc în mod repetat, în conformitate cu Termenii și condițiile acestui site, vom trece datele tale pe Lista Neagră a persoanelor care nu vor mai putea comanda produse de pe site-ul nostru.

10%

reducere, special pentru tine 🎁

Înscrie-te la Newsletter pentru a primi reducerea ta exclusivă și te ținem la curent cu cele mai noi produse și oferte!

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Coșul tău0
Coșul este gol!
Continuă cumpărăturile
0