Skip to content Skip to footer

Vă mulțumim pentru interesul acordat serviciilor și produselor de pe site-ul EdituraSapte.ro. Acest document vă oferă informații pertinente referitoare la modul în care pot fi returnate sau rambursate serviciile și produsele prezentate aici.

Atenție! Achiziționarea unui produs sau serviciu de pe site este condiționată de acceptarea condițiilor detaliate mai jos.

Dacă alegeți să vizitați site-ul și să accesați serviciile puse la dispoziție prin intermediul său, vă asumați cunoașterea și acceptarea în totalitate a acestor termeni și condiții, care stau la baza contractului dintre Societate și dumneavoastră. Platforma web EdituraSapte.ro este administrată de către COMPETENT CONSULTING S.R.L. cu sediul social în Șos. Colentina, Nr. 16, Sector 2, Bucureşti, înmatriculată la Oficiul Registrului Comerțului sub nr. J40/6031/2004, având CUI RO16330498, e-mail contact@competent.ro. Pentru facilitarea transmiterii informațiilor, vom avea în vedere utilizarea termenului de „Societate” pentru a ne referi la COMPETENT CONSULTING S.R.L. respectiv termenii „EdituraSapte.ro” sau „site” pentru a ne referi la Platforma EdituraSapte.ro.  

Condiții generale

Site-ul EdituraSapte.ro respectă prevederile în vigoare privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor la distanță, ceea ce conferă cumpărătorului dreptul ca în termen de 15 zile lucrătoare de la primirea tuturor produselor cumpărate, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv, să returneze produsele cumpărate. Dacă au trecut mai mult de 15 zile de la achiziție (livrare), nu vă putem oferi o rambursare sau un schimb complet. Pentru a fi eligibil pentru o returnare sau rambursare:

 • articolul returnat trebuie să fie neutilizat și în aceeași stare în care l-ați primit,
 • să fie împachetat corespunzător pentru transport (în cazul în care produsul se returnează prin curier).

Concret, dacă este vorba despre cărți tipărite:

 • pot fi returnate cărțile care prezintă defecte de tipar (pagini lipsă, pagini albe, coperta legată invers etc.), pentru a fi înlocuite cu exemplare corecte sau a fi returnați banii plătiți inițial, inclusiv taxa de livrare;
 • nu pot fi returnate cărțile care au fost citite, prezentând colțuri îndoite, pete pe copertă sau în interior, urme de deschidere vizibile pe cotor, coperta îndoită sau pătată etc.;
 • de asemenea, ne rezervăm dreptul de a refuza acceptarea returului în cazul unor abuzuri (de ex. returnări repetate făcute de aceeași persoană).

În cazul de retur, conform articolului 14 din O.U.G. 34/2014 veți suporta doar costurile directe legate de expediția produselor.

Aceeași O.U.G. 34/2014 indică mai multe tipuri de produse sau servicii care nu pot fi returnate sau rambursate. Acestea sunt:

 • sesiunile de coaching deja efectuate,
 • produsele virtuale (precum cursuri online), după ce au fost accesate chiar și numai o dată,
 • produsele descărcabile (audiobook, mp3, ebook etc), după ce au fost descărcate de pe site-ul nostru.

De asemenea, nu se returnează vouchere (carduri cadou).

Situații în care nu se acceptă returnare sau rambursare pentru produsele fizice:

 • Produse cu semne vizibile de folosire.
 • Orice produs care nu este în starea originală, nouă.
 • Orice produs care a depășit cele 15 zile de la achiziție (livrare).

Important de reținut: Oferim transport gratuit la comenzile care depășesc 150 lei. În cazul unui retur, dacă subtotalul comenzii dvs. (suma produselor din comandă) scade sub 149 lei, se va reține din rambursare și taxa inițială de transport de 14,9 lei, care transport care a fost oferit gratuit.  

Rambursare (returnarea sumei achitate pentru un produs achiziționat)

Odată ce produsul este recepționat, vă vom transmite un email pentru a vă anunța de primirea produsului returnat. De asemenea, vă vom notifica aprobarea sau respingerea produsului returnat (în funcție de condițiile, starea produsului etc). Dacă aceasta este favorabilă, se va demara procesul de rambursare, iar suma respectivă va fi vizibilă în contul dvs (de pe care s-a efectuat plata), în aproximativ 1-3 zile lucrătoare. 

În cazul în care plata produsului s-a efectuat cu numerar (la livrare), vă vom contacta în vederea stabilirii unui cont bancar în care să putem efectua transferul.   

Rambursări întârziate sau neprocesate În cazul în care nu s-a efectuat rambursarea, vă rugăm să verificați din nou contul bancar. Apoi vă rugăm să contactați banca emitentă a cardului dvs. După aceste verificări, dacă tot nu s-a efectuat rambursul în cont, vă rugăm să ne contactați la contact@EdituraSapte.ro

Produse cu preț redus În cazul în care ați beneficiat de o reducere de preț, prețul rambursat este cel efectiv achitat de dvs., specificat pe factură, nu prețul întreg al acelui produs.  

Schimbarea produsului (înlocuirea unui produs achiziționat)

În cazul unor produse defecte din fabricație sau care au fost deteriorate în urma transportului se va putea efectua o înlocuire (în cazul în care produsul se află în stoc). Dacă produsul în cauză nu se află pe stoc veți fi contactat pentru a alege o modalitate de rambursare a produsului.  

Cadouri

Dacă articolul a fost marcat ca fiind un cadou atunci când a fost cumpărat și expediat direct către dvs., veți primi un credit pentru cadou în valoare de valoarea returului. Odată ce articolul returnat este primit, vi se va trimite prin poștă un certificat cadou. Dacă articolul nu a fost marcat ca fiind un cadou atunci când a fost cumpărat sau dacă cel care a făcut cadoul a trimis comanda la el însuși pentru a vi-l oferi mai târziu, vom trimite o rambursare celui care a făcut cadoul, iar acesta va afla despre returnarea dvs.  

Expedierea retururilor

Produsele vor fi returnate (pachet complet, așa cum au fost primite și, după caz, împreună cu produsele promoționale adăugate) conform celor de mai jos: 

Competent Consulting srl (competent.ro) 

Șos. Colentina Nr. 16

Sector 2, București

Cod Poștal 021177

Telefon: 0788.294.801 

email: contact@competent.ro 

Program de lucru: L-V 10.00-18.00 

Returnarea se poate face exclusiv prin curierat rapid (recomandat Sameday, Cargus Curier sau Fan Courier, exclus Poșta Română). 

Formularul de solicitare retur se află pe această pagină. Acesta trebuie completat cu datele dvs. și este expediat automat pe email la adresa contact@competent.ro 

Returnările prin curierat rapid nu se vor face cu ramburs. Returnarea banilor se va face ulterior prin transfer bancar, în termen de 3 zile lucrătoare de la primirea coletului.  

Aveți nevoie de ajutor?

Înainte de expedierea produsului pe care doriți să-l returnați vă rugăm să completați formularul de mai jos, pentru a putea stabili de comun acord cea mai simplă și rapidă cale de soluționare a situației. 

Versiunea 1.0 – 13 mai 2023.

  Motivul returnării (alege o variantă)

  Cum preferi să returnezi coletul? (bifează o variantă)

  Cum preferi să îți restituim banii? (bifează o variantă)

   

  10%

  reducere, special pentru tine 🎁

  Înscrie-te la Newsletter pentru a primi reducerea ta exclusivă și te ținem la curent cu cele mai noi produse și oferte!

  Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

  Coșul tău0
  Coșul este gol!
  Continuă cumpărăturile
  0