Skip to content Skip to footer

Urmează să-ți rambursăm banii?

Iată, pas cu pas, modul în care primești banii pentru o comandă rambursată total sau parțial.

Cărțile de la EdituraSapte.ro, returnate în termenul legal de 14 zile calendaristice de la data primirii lor, sunt rambursate: 
  • fie transferându-ți banii în contul bancar, 
  • fie trimițându-ți banii cash prin curier, sub formă de ramburs,
  • fie emițând un Voucher valabil 1 an de zile, cu care să poți achita alte comenzi plasate pe site-ul nostru. 

Exact ca la Altex!

Pentru a obține această rambursare, ai obligația, instituită prin Ordonanța Guvernului nr. 130/2000:

  • de a ne anunța intenția de a renunța la produsele cumpărate, în termenul de 14 zile de la livrarea lor,
  • de a ne returna cărțile intacte, fără urme de folosire (adică de citire), astfel încât să le putem comercializa din nou,
  • de a ne returna și toate eventualele cadouri și accesorii pe care ți le-am trimis, intacte și sigilate.

Aceste prevederi nu se aplică exemplarelor cu greșeli de tipar, în cazul cărora îți asigurăm înlocuirea sau rambursarea lor integrală, indiferent de starea în care ni le-ai returnat. Și, în plus, achităm noi taxele de transport pentru coletul de retur.

Noi, Editura Șapte avem obligația să îți rambursăm sumele plătite în termen de cel mult 30 de zile de la data semnalării intenției tale de a ne returna produsele, documentată prin mesajul email de recepționare a Formularului de retur.  

Atunci când completezi Formularul de retur, accesibil aici, ne informezi și despre modul în care preferi să îți rambursăm banii. În continuare găsești informații despre fiecare dintre cele 3 variante.

Plata prin transfer bancar

În cazul în care ai achitat comanda inițială cu cardul, îți vom rambursa banii prin transfer bancar, în termen de maxim 14 zile de la primirea coletului de retur și recepționarea lui fără obiecții. 

Dacă ai plătit comanda inițială prin ramburs, poți opta să-ți trimitem banii într-un cont pe care ni-l indici în Formularul de retur, economisind astfel taxa de ramburs pe care ți-ar lua-o curierul. Noi îți vom rambursa banii prin transfer bancar, în termen de maxim 14 zile de la primirea coletului de retur și recepționarea lui fără obiecții. 

În orice caz, ne vom încadra în  termenul de 30 de zile de la data semnalării de către tine a intenției de a renunța la produsele comandate, prin transmiterea Formularului de retur.

Plata prin ramburs

Dacă ai plătit comanda inițială prin ramburs și nu dorești să ne indici un cont bancar în care să-ți virăm banii fără costuri suplimentare, poți opta pentru primirea banilor prin ramburs, achitat de către curierul care preia coletul de la tine.

Atenție! Această  opțiune nu poate fi activată în cazul în care decizi să depui coletul de retur la EasyBox, întrucât sistemul nu operează cu cash (numerar), ci doar cu card bancar.

Termenul în care primești banii de la curier depinde de regulile sale, dar noi vom face toate eforturile pentru a ne încadra în  termenul de 30 de zile de la data semnalării de către tine a intenției de a renunța la produsele comandate, prin transmiterea Formularului de retur.

Emiterea unui Voucher

În termen de 3 zile lucrătoare de la recepționarea coletului trimis de tine, îți vom trimite prin email:

  • Voucherul având valoarea egală cu suma pe care trebuie să ți-o restituim,
  • data de expirare a sa, adică 365 de zile de la emiterea lui,
  • informații referitoare la modul în care îl poți folosi.

Ți în acest caz, ne vom încadra în  termenul de 30 de zile de la data semnalării de către tine a intenției de a renunța la produsele comandate, prin transmiterea Formularului de retur.

10%

reducere, special pentru tine 🎁

Înscrie-te la Newsletter pentru a primi reducerea ta exclusivă și te ținem la curent cu cele mai noi produse și oferte!

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Coșul tău0
Coșul este gol!
Continuă cumpărăturile
0